1-op-1 Sessie

‘Het leven wordt lichter, omdat jij van binnenuit krachtiger wordt.’

Mensen hun eigen potentie, innerlijke kracht laten ervaren, door zelf de openheid te geven die in mij leeft, dat is mijn dedication! De openheid die ik in mij draag, kan de ander ook tot opening van hemzelf, zijn gevoel, zijn potentieel en innerlijke kracht brengen. Daarnaast hoor ik regelmatig in mijn lessen dat het delen van mijn eigen ervaringen in life, inspirerend werkt. Dat zal ik zeker ook in deze 1-op-1 Yoga met Ilona blijven doen.

Samen met mijn hooggevoeligheid, hoop ik ook andere mensen de ruimte te kunnen geven die hun lichaam laat openen via yogabeoefening en meditatie. Het leven wordt lichter, omdat jij van binnenuit krachtiger wordt!

Lichaamsbewustzijn is voor mij een fascinerend gegeven en een rode draad in mijn leven. Daar waar ik dacht, dat ik bewust kon voelen, bleek ik erachter te komen dat ik zeker veel voelde dankzij mijn hooggevoeligheid, maar daardoor meer oppikte uit mijn omgeving en mijn eigen gevoel niet meer altijd herkende. Ik leefde in mijn hoofd en rationaliseerde mijn eigen gevoelens. Hier was natuurlijk ook een reden voor, dat ik liever in mijn hoofd woonde en bezig was met de ander, dan in mijn hart durfde te voelen en mijn eigen behoeftes kon gaan ontdekken. Daarover zal ik zeker delen in alle openheid.

Om bewust te worden, zal er aldoor een openheid naar jezelf nodig zijn en soms is het dan fijn als de ander (ik in dit geval) die ruimte kan geven jou je eigen lichaamsbewustzijn en potentie te laten ontdekken. Ik heb zin om samen met jou aan de slag te gaan!
We kunnen samen naar de mogelijkheden kijken van 1-op-1 via yoga en/of reiki. Neem eventjes contact met mij op.