NIEUWE MAAN MAGIE & YIN YOGA: EEN SPROOKJE.

woensdag 19 april, 19.00-21.15 uur, Valkenburg

Nieuwe maan in het vuurteken Ram & Yin yoga: een sprookje. Olalaaaa. Een interessante mix van water en vuur.

Ontmoet Linda & Ilona en hun specialisaties embodied in de sessie Maan-Yinmagie in het vuurteken Ram met Linda & Ilona

Maan-Yinmagie? Ja. Linda, astrologisch coach en trainer, en Ilona, (Yin)yoga docente en energiecoach, vullen elkaar geweldig aan in hun astrologietekens. Linda heeft vooral veel Tweelingenenergie; Ilona veel Vissenenergie. In hun gesprekken kwamen ze erachter, dat Linda in haar vorig leven Vissen was en Ilona Tweelingen. Hierdoor spiegelen ze elkaar mooi in dit leven en dat maakt dat zij elkaar ook goed begrijpen en aanvullen.

Wij: wat gaan we doen?

Wij, Linda en Ilona, gaan onze expertises samenvoegen! In een royale 2 uur durende sessie delen we de energetische wijsheid van de Nieuwe Maan én de energetische wijsheid van Yin yoga. Dat doen we vooral verhalend, zodat het voelt als een waar magisch sprookje. De sessie begint met een verhaal rondom de energie van de Nieuwe Maan in de vurige RAM, dat Linda vertelt, waarna de sessie overloopt in Yin yoga en beide energieën in jou met elkaar verbonden kunnen worden.

Aan het einde ontvangt elke deelnemer een handgeschreven persoonlijke boodschap. Een sessie voor jezelf, een magische ervaring, die je zal verrassen.

Praktisch: Maan-Yinmagie sessie

-Datum: woensdag 19 april
-Tijd: 19.00-21.15 uur
-Locatie: Ilona Lucia Yoga & Reiki te Valkenburg
-Prijs: € 45,00
-Note: het is vooral een heerlijke avond in verbinding, licht, magisch, speels en verbindend in de energie van Nieuw Maan.
-Aanmelden: Je plekje is via Momoyoga van jou . Je klikt op het speciale ticket en vervolgens boek je de special in! Als je geen Momoyoga hebt? Stuur dan een mail naar info@ilonalucia.com
-Annulering: bij een annulering binnen 24 uur zijn we genoodzaakt het gehele bedrag aan te rekenen.

Wij kijken er naar uit!

Magische Namaste,

Linda & Ilona