NIEUWE MAAN MAGIE & YIN YOGA: EEN SPROOKJE.

Zondag 19 februari 2023 te Geistingen (B).

Ontmoet Linda Wessels & Ilona en hun specialisaties embodied in de sessie Maan-Yinmagie met Linda & Ilona

Maan-Yinmagie? Ja, Linda Wessels, astrologisch coach en trainer, en Ilona, (Yin)yoga docente en energiecoach, vullen elkaar geweldig aan in hun astrologietekens. Linda heeft vooral veel Tweelingenenergie; Ilona veel Vissenenergie. In hun gesprekken kwamen ze erachter, dat Linda in haar vorig leven Vissen was en Ilona Tweelingen. Hierdoor spiegelen ze elkaar mooi in dit leven en dat maakt dat zij elkaar ook goed begrijpen en aanvullen. Daar waar Ilona scherp haar gevoelens kan voelen in haar lijf en embodied in een yogasessie, kan Linda makkelijk, woorden geven aan alles wat Ilona voelend en soms wat chaotisch vertelt. Linda geeft dat gevoel woorden en structuur, waardoor Ilona vrolijk doorvóelt en het onuitgesprokene, uit de woorden kan halen. Linda haar woordelijke wijsheid en rijkdom, komt dan weer tot stilstand, als ze een zoomsessie yin yoga bij Ilona binnenstroomt. Dan is het voor haar tijd om zich over te geven aan enkel het voelen. We vonden een indrukwekkende match in onze samenwerking.

De wereld ligt aan Linda’s voeten, ze reist, is nieuwsgierig, avontuurlijk en onderzoekend. Ze ontdekt de wereld graag fysiek maar is ook onuitputtelijk bepakt en bezakt met veel kennis en ervaring op het gebied van groei, ontwikkeling, astrologie en traumaverwerking. De wereld zit ook in haar.

Vanwege haar Vissenenergie in het vorig leven, weet ze Ilona goed te lezen, als deze weer een keertje overweldigd is geraakt door een grote hoeveelheid prikkels, gevoelens en emoties. Of door haar creatieve manier van vertellen, waarbij de structuur soms uit de kom vliegt. Linda weet dan als geen ander, wat Vissenenergie dan gaat doen: ze trekt zich terug. Het is gewoon fijn, dit niet te hoeven uitleggen, en dat woorden en chaos gelijk begrepen worden als de Vissenenergie uit balans is.

Als Linda enorm veel op avontuur is geweest; het leven aan het absorberen als een nieuwsgierig sponsje, kan deze Tweelingenergie haar ook op een gegeven moment overweldigen. De Vissenenergie die energetisch in haar veld aanwezig is, heeft dan teveel gehad van al het nieuwe, te veel stretch, en heeft dan ook op gezette tijden inkeer, rust en op zichzelf zijn nodig. Linda zie ik dan terug in een yin yogasessie om op te laden.

Ilona herkent dit natuurlijk! Want wanneer zij zich in haar springlevende tred als een vis in het water voelt, alles lekker stroomt; kan dat ook soms teveel worden voor haar. De Tweelingenergie in haar, kan haar uitputten, en dan glijdt ze met gemak, in haar vissenkom terug.

Wij: wat gaan we doen?

Wij, Linda en Ilona, gaan onze expertises dus samenvoegen! In een royale 2 uur durende sessie delen we de energetische wijsheid van de Nieuwe Maan én de energetische wijsheid van Yin yoga. Dat doen we vooral verhalend, zodat het voelt als een waar magisch sprookje. De sessie begint met een verhaal rondom de energie van de Nieuwe Maan in Vissen, dat Linda vertelt, waarna de sessie overloopt in Yin yoga en beide energieën in jou met elkaar verbonden kunnen worden. Aan het einde ontvangt elke deelnemer een handgeschreven persoonlijke boodschap. Een sessie voor jezelf, een magische ervaring, die je zal verrassen.

Praktisch: Maan-Yinmagie sessie

🌙Wanneer: Zondag 19 februari

🌙Tijd: 10.00-12.15 uur

🌙Locatie: Ilona Lucia Yoga & Reiki te Geistingen (Agropolis)

🌙Prijs: € 45,00, inclusief, alles wat we beschrijven + thee en iets zoets.

🌙Note: het is vooral een heerlijke ochtend in verbinding, licht, magisch, speels en verbindend in de energie van Nieuw Maan.

🌙aanmelden: Je plekje is via Momoyoga van jou . Je klikt op het speciale ticket en vervolgens boek je de special in! Als je geen Momoyoga hebt? Stuur dan een mail naar info@ilonalucia.com

Wij kijken er naar uit!

Magische groet,

Linda & Ilona