XL Special Yin Yoga & Yoga Nidra: Because you are special!

XL SPECIAL: BECAUSE YOU ARE SPECIAL!

Ik heb weer eens zin om een ouderwets fijne XL special te organiseren en deze, deze keer, ook weer eens ouderwets speciaal te prijzen. Een special geeft je een fijn gevoel van zelfzorg en zelfliefde. Een moment van inkeer en bezinning, daar waar je thuis misschien dat moment niet krijgt gepakt. Het is een moment van jezelf de rust gunnen, zonder je schuldig te voelen. Het is dat moment van schaamteloos jezelf laten zinken in diepe ontspanning en heling. Dat moment dat je laat voelen alsof je een dagje even helemaal weg bent geweest , en toch slechts enkele uurtjes, dichtbij huis. Een XL special kan soms net die ene spat zijn om jouw innerlijke vuur weer meer aan te wakkeren, je tot nieuwe inspiratie te brengen, je te laten voelen, dat je meer wilt in jouw leven en er iets veranderen mag. Ja, het is echt waar!

Ik, Ilona, neem je 2 uur mee op een weldadige en liefdevolle yin yoga sequence en sluit graag met je af met een diep ontspannende yoga nidra.

datum: Zaterdag 4 februari

tijd: 14.00-16.00h

locatie: de Polfermolen Valkenburg

prijs: € 25,00, inclusief thee en iets lekkers.

Je plekje boek je via Momoyoga. Momoyoga vraagt je naar een ticket. Vervolgens klik je op het speciale ticket XL Special om daarna de special daadwerkelijk te boeken met het bemachtigde ticket. Als je geen Momoyoga hebt, dan mag je me een mail sturen: info@ilonalucia.com

Ik verheug me ouderwets weer op deze lang-geleden- XL Specials! Een echte back to basic die we weer nieuw leven gaan inblazen.

Warme groet,

Ilona