Voorwaarden

Voorwaarden van Ilona Lucia Yoga & Reiki ONLINE
(Of wil je de voorwaarden voor de fysieke studio bekijken?)

Tarieven: Kijk op www.ilonalucia.com/tarieven voor alle mogelijkheden. De tarieven zijn inclusief BTW.

Betaling: Je betaalt per online maandabonnement of per losse les. Betaling gebeurt veilig via het online betalingssysteem en verloopt via een automatische incasso.

Opzeggen: De eerste twee maanden kan het online abonnement niet worden opgezegd. Het online yoga abonnement kan daarna maandelijks opgezegd worden. Ook stopt dan de automatische incasso.

Geen restitutie mogelijk: Er wordt geen geld teruggegeven.

Aansprakelijkheid: Yoga doe je op eigen risico. Luister goed naar de instructies van de docente ONLINE en respecteer ten alle tijden je eigen grenzen. Ilona Lucia Yoga & Reiki kan niet aansprakelijk worden gesteld voor blessures die direct of indirect in verband kunnen worden gebracht met deelname aan de ONLINE yogalessen.

Gezondheidsklachten: Yoga is geen therapie maar kan zeker helpen bij het verlichten van lichamelijke en geestelijke ongemakken. Ga bij gezondheidsklachten altijd eerst naar een huisarts of therapeut. Ben je zwanger? kies dan voor zwangerschapsyoga. Deze bied ik zelf niet aan.

Privacy: Ilona Lucia Yoga verzamelt gegevens voor het bijhouden van het bestand, voor het uitvoeren van betalingsopdrachten en voor de administratie. Overige privacy zie privacyverklaring op de website.