Miniretreat

ZOOM Mini-retreat van 3 dagen, in de morgens
7, 8 & 9 juni – 7.00 u./ 9.00 u. (recording van elke dag, 7 dagen)

3 gouden ochtendstonden met yoga, meditatie, schrijven en being

Een geschenk voor jezelf in tijden waarin er veel van ons vertrouwen wordt gevraagd. Jullie weten inmiddels dat ik groot liefhebber ben van magische morgens. Ochtendstond heeft goud in de mond. En absoluut bij het ontwaken van lente en zomer in de natuur.
Rumi omschrijft het zoals ik het voel.


“Yesterday the beauty of early dawn

came over me, and I wondered who

My heart would reach toward. Then

This morning again, and you. Who

Am I? Wind and fire and watery

Ground move me mightily because

They ‘re pregnant with love, love

Pregnant with God. These are the

Early morning generations I praise “

-Rumi-

Angelus -Hour
Het uur voor zonsopgang en zonsondergang, noemt men het Angelus-hour. Dit is het magische uur, waarin de sluiers tussen de zichtbare en onzichtbare wereld, de dierenwereld en de mensenwereld zuiver doorschijnend is. Dat is daarom ook het moment, om intenties, nieuwe voornemens, wensen en verlangens neer te zetten, en een mega groot gevoel van dankbaarheid te ervaren.

Die magische ochtendenergie zet aan tot kracht en actie. Voor de dag. Laat ons de synchroniciteiten en ‘toevalligheden’ zien en ervaren. Die magie, waar niemand een vinger kan opleggen totdat je hem zelf voelt, ervaart. Hij laat ons voelen dat je echt weer spelen mag, in alle verharding van de maatschappij.

Hij geeft hoop en vertrouwen. Liefde en verbondenheid.

Die ochtendenergie kunnen we vóór ons laten werken en wij hoeven enkel in die sferen te ZIJN. In groepen is deze energie nog sterker voelbaar, juist door samen yoga te beoefenen, te mediteren, te schrijven (niet verplicht!!), de stilte te omarmen, te ZIJN ipv te DOEN. De groep wordt gevormd via de ZOOM Community van Ilona Lucia Yoga & Reiki.

Je eigen thuisruimte is jouw sacred space. Jouw mat, jouw thuis. Onze ZOOM yogashala, heilig voor 3 dagen. Een gesloten circle.

Yoga
Ik neig dit keer meer naar yin yoga poses, om juist nog meer die verstilling en verdieping in te kunnen gaan. Yin in de morgens is zeer bijzonder… Mocht zich een ochtend aandienen die meer om restorative vinyasa flow vraagt? Dan zullen we die absoluut in laten lopen. Het is onze groepsenergie, en van daaruit ontstaat wat er mag ontstaan.

Ik sta samen met jou op. Begeleid je 3 dagen lang.

Prijs early bird tot 30 mei: € 55,00 (voor leden en deelnemers met lockdownpakket en yoga experience: € 47,50,-).

Prijs vanaf 30 mei, respectievelijk: € 65,00 / € 50,00.

Elke dag een recording. Ze blijven 7 dagen houdbaar.

Aanmelden lukt via: info@ilonalucia.com.

Liefs Ilona