Soundhealing & Liquid Breath!

Waar de ontvangende ademhalingsmethode Liquid Breath® verbonden wordt met Soundhealing en Restorative Yoga. Een krachtige co-creatie tussen Ann Thys, Hans Luyten en Ilona Wijnands

zondag 26 mei 2024, 10.00-13.00, Valkenburg

Liquid Breath® is een zachte, ontvangende ademmethode die je terug in je lijf brengt. Het gaat om de uitademing, om die ‘zucht’, om het ‘laten’ en het ‘niet-doen’. Restorative Yoga ondersteunt het verzachten ten top. En de toevoeging van een klankbad heelt op diepe lagen!

Dankzij een verbonden ademhaling wordt er meer zuurstof in de cellen opgenomen. Daardoor laat spierspanning gemakkelijker en zachtjes los en ontstaat er vrij snel ook de heling.

Door deze Yin en vrouwelijke ademmethode kan je lijf letterlijk transformeren waardoor je weer thuiskomt bij jezelf. Je ademt vanuit zachtheid en liefde voor jezelf. Je verbindt je met jouw adem waarbij jouw adem je leidt naar stukken die getransformeerd mogen worden. Dit gaat volledig vanzelf omdat de yoga en meditatie vooraf, vervolgd door Liquid Breath®, je in overgave brengen.

Restorative yoga
Om overgave en diepe ontspanning nog meer te ‘stimuleren’ beginnen we onze adem- en soundhealing reis met restorative yoga.
We rusten, verzachten en vertragen. Inzichtjes, creatiekracht en het besef van zelfliefde en mogen ontvangen worden weer aangewakkerd.

Soundhealing
Cellen reageren op geluid en klank kan het lichaam ondersteunen in heling. Dit keer voegen we dan ook een klankschalenbad toe en zetten we stemvorken in! Klankrelaxatie zorgt voor diepe ontspanning op mentaal, emotioneel en fysiek vlak. De soundhealing wordt verzorgd door Hans Luyten van Inner Sun.

Deze mooie beleving vindt plaats op:
-zondag 26 mei
-Valkenburg, De Polfermolen
-10.00-13.00 uur
-Liefde voor jezelf: € 55 per avond.
-aanmelden: via info@ilonalucia.com