Les reserveren

Als je graag eerst rustig opstart met yoga? Als dit fijner voor je aanvoelt? Vraag dan naar de starterskit voor de beginnende yogi: 3 videolessen, 3 meditaties en 3 ademhalingsoefeningen. Mail mij eventjes.
Uitleg eenvoudig boeken

Ilona Lucia Yoga & Reiki werkt met het online systeem van Momoyoga. Hiermee kun je eenvoudig zelf een account aanmaken, lessen boeken en annuleren.

Inschrijven bij Ilona Lucia Yoga & Reiki is zo geregeld. Maak (gratis) een account aan door op Inschrijven te klikken en de stappen op het scherm te volgen. Je vindt deze link ook rechts bovenaan het lesrooster.

Je eerste les boeken

Kies les
Bekijk het lesrooster en kies een les uit die je graag wil volgen.

Let op
Als je een yoga-abonnement, rittenkaart of losse les hebt, ben je vrij om te kiezen voor een fysieke yogales in levende lijve, óf een online live zoom yogales óf een video yogales!

Boek nu
Klik bij je gewenste les op ‘Boek nu’.

Kies leskaart
Kies voor een abonnement of rittenkaart.

Volg stappen
Doorloop de stappen op je scherm.

Klaar!
Je eerste les is geboekt!

Tips bij het boeken

Tijdig inschrijven
Schrijf je tijdig in voor de lessen, zo ben je altijd verzekerd van een plek. Je kunt ook een aantal lessen in één keer boeken, zodat je maar één keer in hoeft te loggen.

Les vol?
Als een les vol is, kun je je nog gewoon inschrijven. Je komt dan op de wachtlijst. Mocht er een plek vrijkomen, dan ontvang je uiterlijk een uur van tevoren een mail dat je kunt komen. Houd je mail dus goed in de gaten!

Makkelijk afzeggen
Ingeschreven voor een les, maar je kunt onverhoopt niet?
Zoek je les op in het lesrooster, of in je account onder ‘Mijn lesrooster’ en klik op de rode ‘Uitschrijven’ knop. Oók als je een ‘Onbeperkt lessen abonnement hebt’. Zo komt jouw matje vrij voor iemand anders die graag wil meedoen en kunnen we diegene tijdig inlichten. Dit kan tot 8 uur van tevoren kosteloos, de les gaat dan niet van je leskaart af.

Les geannuleerd?
Wat als Ilona Lucia Yoga & Reiki de les annuleert wegens omstandigheid of te weinig aanmeldingen? Dan staat er in het lesrooster een streep door de les. Je les gaat dan niet van je leskaart af. Je ontvangt een annuleringsmail.

Waarom je telefoonnummer?
Vul je telefoonnummer in op je profiel, dan kunnen we je bereiken mocht er op het laatste moment iets wijzigen.

Handige app!
Download de Momoyoga app! Hiermee kun je je eenvoudig in- en uitschrijven voor de lessen via je mobiel of tablet. Zoek op Momoyoga in de App store of Google Play Store.