Lunar Vinyasa Flow

Embrace the flow and let it guide you’- RUMI

Lunar Prana Vinyasa Flow by Shiva Rea vormt de basis van de zachtere vinyasa flow yogalessen. Je beweegt op het ritme van je ademhaling en beweegt ook vloeiend tussen de diverse houdingen door. Met elke beweging schut je de levensenergie (prana) wakker in je lichaam of laat je hem juist meer kalmeren en aarden. Prana is niet zichtbaar maar wel voelbaar. Als we ons vermoeid voelen, is er weinig prana in het lichaam aanwezig. Als we ons super goed voelen, stralen we, en dat is nu juist die prana, die levensenergie. Prana is dus iets wat je kunt voelen. En via deze yogavorm kunt ervaren.

De maandagen is dus voor zachte vinyasa yogalessen waarbij we eerder de waves en energie van de zachte maan volgen en de les ook trager, meer lay back wordt ingezet. Een mooie yogales die precies in het midden valt van dynamische vinyasa yoga en vertragende yin yoga.

De sequence is creatief  en mooi ‘eigen’ verzorgd door Sophie.  Bijna elke maandag (3x) maand om 18.45 uur wordt deze fijne les gegeven.

De data waarop deze lessen zijn ingepland in Valkenburg vind je in het lesrooster in Momoyoga terug.

Sophie zal in 2024 ook diverse specials gaan aanbieden.

Ontmoet Sophie (op de foto)

“Mijn naam is Sophie. Ik ben opgegroeid in de buurt van Genève en inmiddels woon ik al meer dan 12 jaar in Nederland. Van mijn 4de tot aan mijn 20ste heb ik gedanst, maar door mijn studie en mijn verhuizing naar Nederland ben ik hiermee gestopt. Door middel van vinyasa yoga heb ik het heerlijk gevoel weer hervonden van mijn lichaam in een flow te laten bewegen. Omdat ik me verder wou verdiepen in yoga en het integreren in mijn sessies als psycholoog heb ik de docentenopleiding bij Glow in Haarlem gevolgd. Naarmate ik het meer oefende besefte ik hoe leuk ik het vind om ook les te geven en ik hoop mijn enthousiasme hierover met jullie te kunnen delen.”