Voorwaarden


1. Bij Ilona Lucia Yoga & Reiki, FYSIEKE STUDIO
(Of wil je de voorwaarden voor de online studio bekijken?)


Tarieven: kijk op www.ilonalucia.com voor alle mogelijkheden. De tarieven zijn inclusief BTW.

Opbouw abonnementen: Bij de abonnementen is er rekening gehouden met vakanties. Je betaalt daarom omgerekend minder per les dan bij de overige opties.

Vakanties: Vakanties van Ilona Lucia Yoga & Reiki zijn in de tarieven inbegrepen. Vakanties van Ilona Lucia Yoga & Reiki worden daarom doorbetaald. De tarieven zijn tot stand gekomen door het gemiddelde te nemen van soms 3 x, dan weer 4 of 5 x per maand yogales. Dit is een mooie middenweg, voor jou en voor mij.

Betaling: Je betaalt voor de hele maand vooruit. Op elke 1ste les van de maand dient het lesgeld overgemaakt te zijn op bankrekeningnummer: ASN, NL43ASNB0942421736,t.n.v. Ilona Lucia Yoga & Reiki, te Maastricht.

Afwezigheid: Je betaalt de hele maand, dus ook wanneer je afwezig bent. Je mag je de gemiste les inhalen.

Inhaallessen: Gemiste lessen kunnen ingehaald worden. Wel graag even doorgeven wanneer je de les wilt inhalen in verband met de planning.

Opzeggen: Er geldt een opzegtermijn van 1 maand. Opzeggen doe je voor de 1ste van de maand via een email naar info@ilonalucia.com. Er wordt geen lesgeld teruggegeven.

Stopzetten: Het is niet mogelijk het abonnement voor 1 maand of de zomermaanden stop te zetten. Op dat moment gaat de opzegtermijn van één maand in. In geval van langdurige afwezigheid wegens een gezondheidsklacht, is het stopzetten wel bespreekbaar.

Lesuitval: Ilona Lucia Yoga & Reiki houdt zich het recht voor om bij ziekte of onvoorziene omstandigheden de les te laten vervallen.

Verantwoordelijkheid: Naar de ander en jezelf. Ben je verkouden, heb je koorts of een snotneus, kom dan niet naar de les toe. Kom weer naar de les, zodra je helemaal beter bent.

Aansprakelijkheid: Yoga doe je op eigen risico. Luister goed naar de instructies van de docente en respecteer ten alle tijden je eigen grenzen. Ilona Lucia Yoga & Reiki kan niet aansprakelijk worden gesteld voor blessures of materiële schade die direct of indirect in verband kunnen worden gebracht met deelname aan de lessen.

Gezondheidsklachten: Yoga is geen therapie maar kan zeker helpen bij het verlichten van lichamelijke en geestelijke ongemakken. Ga bij gezondheidsklachten altijd eerst naar een huisarts of therapeut. Ook vind ik het prettig wanneer je me voor de les informeert over een blessure, ander ongemak, of zwangerschap, dan kan ik hier rekening mee houden en je aanpassingen aanreiken.

Schade/diefstal: Ilona Lucia Yoga & Reiki is niet aansprakelijk voor schade en/of diefstal. Neem geen waardevolle spullen mee naar de yogales.

Omkleden: Kleed je bij voorkeur thuis al aan voor de yogales. Er is een garderobe aanwezig.

2. Reikibehandelingen / 1 op 1 yoga


Afzeggen: Behandelingen en 1-op-1 yoga dienen minimaal 24 uur van de voren worden afgezegd. Vergeten afspraken worden in rekening gebracht.

Tarieven: kijk op www.ilonalucia.com/tarieven voor alle mogelijkheden. De tarieven zijn inclusief BTW.

3. Workshops & retreats

Aanmelden: Aanmelden voor workshops en retreats gaat via de mail.

Deelname: Je deelname aan workshops, Yoga XL lessen of 1-daagse retreats is definitief zodra het volledige bedrag is betaald en je een bevestiging per email hebt ontvangen.

Annuleren: Workshops en Yoga XL lessen kunnen kosteloos worden geannuleerd tot 24 uur van te voren. 1-Daagse retreats kunnen kostenloos worden geannuleerd tot 48 uur van te voren, anders geen restitutie mogelijk.

4. Privacy
Ilona Lucia Yoga verzamelt gegevens voor het bijhouden van het bestand, voor het uitvoeren van betalingsopdrachten en voor de administratie. Overige privacy zie privacyverklaring op de website.