Voorwaarden


Yoga in de studio (fysiek)
(Of wil je de voorwaarden voor de online studio bekijken?)

Tarieven: Kijk op www.ilonalucia.com/tarieven voor alle mogelijkheden. De tarieven zijn inclusief BTW.

Vakanties: Bij de abonnementen is er rekening gehouden met 6 weken vakanties (jaarrond). Je betaalt daarom omgerekend minder per les dan bij de overige opties.

Abonnement of los: Je kunt kiezen uit een doorlopend maandabonnement of een rittenkaart. 3 proeflessen tegen een speciale prijs kunnen eenmalig worden aangekocht.

Boekingssysteem: We werken met het online boekingssysteem Momoyoga. Via dit systeem lopen de aanmeldingen en betalingen.

Betaling: Betalingen lopen via automatische incasso bij abonnementen en via iDeal en Paypal bij rittenkaarten.

Vakanties: Vakanties van Ilona Lucia Yoga & Reiki zijn in de tarieven inbegrepen. 6 weken vakantie jaarrond van Ilona Lucia Yoga & Reiki worden daarom doorbetaald. De tarieven zijn tot stand gekomen door het gemiddelde te nemen van soms 3 x, dan weer 4 of 5 x per maand yogales. Dit is een mooie middenweg, voor jou en voor mij.

Rittenkaart: 5-ritten en 10-rittenkaarten zijn respectievelijk 2 en 4 maanden geldig. De kaarten zijn op naam en strikt persoonlijk. Vakanties feestdagen zijn verrekend in de geldigheid van de kaarten. Kaarten zijn niet verlengbaar. Je ontvangt van Momoyoga 7 dagen voor het verlopen van de kaart een herinnering. Je kunt hierop gelijk een nieuwe kaart aankopen.

Tariefwijzigingen: Tariefaanpassingen worden tijdig per email gecommuniceerd.

Abonnement 1 x per week yogales: Deze bestaat uit 5 lessen per maand. Deze mag je inboeken zoals jij het wilt (zowel online als fysiek). Kun je een week niet? Dan boek je er bijvoorbeeld 2 in de week ervoor of erna. Dat is vrij aan jou.

Abonnement 2 x per week yogales: Deze bestaat uit 9 lessen per maand. Deze mag je inboeken zoals jij het wilt (zowel online als fysiek).

Abonnement onbeperkt yogales volgen: Deze geeft ultieme vrijheid van alle lessen per maand volgen (zowel online als fysiek).

Reserveren: Reserveren voor een yogales kan alleen online via Momoyoga. Op de website vind je het rooster waarin je gelijk je les kunt boeken. Ook kan dit nog gemakkelijker via de Momoyoga-app.

Afzeggen: Er zijn 14 plekken per yogales in de studio. Dat betekent dat je, wanneer je niet kunt komen, je plek ook annuleert. Dat kan gemakkelijk online. Zo komt er een plek vrij voor een ander, en kost het jou geen les.

Tijdig annuleren: Annuleren van een yogales kan tot 1 uur van te voren. Iemand die dan graag wil komen, krijgt vanuit de wachtlijstfunctie, een melding dat er een plaats vrij komt. Dat geeft hem of haar de ruimte af te stemmen met zijn tijd en agenda of dit nog past voor die dag.

Opzeggen: De eerste twee maanden is het abonnement niet opzegbaar. Er geldt daarna een opzegtermijn van 1 maand. Opzeggen doe je voor de 1ste van de maand via een email naar info@ilonalucia.com. Je abonnement stopt definitief bij bevestiging. Er wordt geen lesgeld teruggegeven.

Stopzetten: Het is niet mogelijk het abonnement voor 1 maand of de zomermaanden stop te zetten. Op dat moment gaat de opzegtermijn van één maand in. In geval van langdurige afwezigheid wegens een gezondheidsklacht, is het stopzetten wel bespreekbaar. Er wordt geen lesgeld van de gemiste lessen terugbetaald.

Lesuitval: Ilona Lucia Yoga & Reiki houdt zich het recht voor om bij ziekte of onvoorziene omstandigheden de les te laten vervallen. Je ontvangt dan vanuit Momoyoga een email dat de les geannuleerd wordt.

Verantwoordelijkheid naar de ander en jezelf: Ben je verkouden, heb je koorts of een snotneus, kom dan niet naar de les toe. Kom weer naar de les, zodra je helemaal beter bent.

Aansprakelijkheid: Yoga doe je op eigen risico. Luister goed naar de instructies van de docente en respecteer ten alle tijden je eigen grenzen. Ilona Lucia Yoga & Reiki kan niet aansprakelijk worden gesteld voor blessures of materiële schade die direct of indirect in verband kunnen worden gebracht met deelname aan de lessen.

Gezondheidsklachten: Yoga is geen therapie maar kan zeker helpen bij het verlichten van lichamelijke en geestelijke ongemakken. Ga bij gezondheidsklachten altijd eerst naar een huisarts of therapeut. Ook vind ik het prettig wanneer je me voor de les informeert over een blessure, ander ongemak, of zwangerschap, dan kan ik hier rekening mee houden en je aanpassingen aanreiken.

Schade/diefstal: Ilona Lucia Yoga & Reiki is niet aansprakelijk voor schade en/of diefstal. Neem geen waardevolle spullen mee naar de yogales.

Omkleden: Kleed je bij voorkeur thuis al aan voor de yogales. Er is een garderobe aanwezig.

Reikibehandelingen / 1 op 1 yoga

Afzeggen: Behandelingen en 1-op-1 yoga dienen minimaal 24 uur van de voren worden afgezegd. Vergeten afspraken worden in rekening gebracht.

Tarieven: Kijk op www.ilonalucia.com voor alle mogelijkheden. De tarieven  zijn inclusief BTW.

Workshops & retreats

Aanmelden: Aanmelden voor workshops en retreats gaat via de mail. 

Definitieve deelname: Je deelname aan workshops, Yoga XL lessen of 1-daagse retreats is definitief zodra het volledige bedrag is betaald en je een bevestiging per email hebt ontvangen.

Annuleren Workshops en Yoga XL lessen: Deze kunnen kosteloos worden geannuleerd tot 24 uur van tevoren, anders is geen restitutie mogelijk.

Annuleren 1-daagse retreats: Deze kunnen kosteloos worden geannuleerd tot 48 uur van tevoren, anders is geen restitutie mogelijk.

Privacy

Ilona Lucia Yoga verzamelt gegevens voor het bijhouden van het bestand, voor het uitvoeren van betalingsopdrachten en voor de administratie. Overige privacyregelingen vind je in de privacyverklaring op de website.