Yin yoga + Yoga Nidra in de warmte cocon

Bij Healthy Balance, Maaseik.

maandelijks regelmatig op woensdagen van 19.00-21.00h. check de data hieronder!

Velen kennen inmiddels mijn struggle met sporten. Ik schreef er uitgebreid over in verschillende posts op Instagram in 2022. Dankzij de ontdekking van Healthy Balance in Maaseik, is de struggle nu verleden tijd. Ik kan bij Marie Hellings van Healthy Balance volledig mijn vrouwelijke energie laten stromen,  me kwetsbaar opstellen in mijn sport onzekerheden, én mijn hooggevoeligheid vaart er ook bij in deze fijne ,warme vertrouwde omgeving.

Marie haar benadering stroomt heel goed met de mijne dus bundelen we onze krachten. Want hoe mooi is het dat er nu ook op regelmatige basis yin yoga sessies in de warmte cocons wordt verzorgd?

“The best of both worlds”

Inderdaad. Het therapeutische infrarood werkt enorm positief bij bijvoorbeeld fybromyalgie, reuma en rugklachten. Yin yoga idem! Bij Yin yoga hydrateren we het bindweefsel, versterken en versoepelen we onze botten en gewrichten.

Hiernaast vind ik het erg belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen, en in een veilige setting, de verbinding naar lichaam, geest en ziel kunnen maken. Dan ontstaat heling. Mijn onderscheidend vermogen is mijn stille, zachte kracht die terug leven brengt. Het kan aanstekelijk zijn! Ook zal er tijdens de sessies aandacht zijn voor meditatie, bezinning en veel verstilling.

“de slaap van de yogi”
yes! In de maanden april en mei voeg ik yoga nidra aan het mooie fijne concept toe. het is een hele diep helende rustige staat waarin ik je breng met mijn stem. Het lichaam ligt hierbij volledig in rust op de rug. Via een bewust opgebouwd script begeleid ik je met mijn stem naar een staat tussen waken en slapen in. Het gebied waarin zoveel gebeurd, terwijl jij rust. Diepe rust, het opwekken van de creatieve stroom, het zachtjes opheffen van blokkades maar vooal de slaap die je ermee wint. Er wordt gezegd dat yoga nidra van 1 uur gelijk staat aan 4 uur slapen. Ik heb er meer over geschreven op de website

“Kleinschalig en persoonlijk  waarbinnen jij je grootsheid en kracht weer gaat voelen “

Inderdaad: er is enkel plek voor 4 vrouwen. Dus de sfeer is intiem, zacht en persoonlijk. Mijn ervaring is dat vrouwen zich hierin erg goed voelen en terug mooi kunnen voelen. Ze voelen hun kracht weer juist door de safe space en kleinschaligheid.

De sessies zijn 2 uur.
22 mei, 19.00-21.00 (VOL)
19 juni, 19.00-21.00
26 juni, 19.00-21.00
28 augustus, 19.00-21.00
11 september, 19.00-21.00
2 oktober, 19.00-21.00

Elke sessie kun je apart reserveren via Ilona:
Info@ilonalucia.com

De liefde voor jezelf: € 55,- per sessie.

Ik kijk er alvast heel erg naar uit.

Namaste,
Ilona Wijnands

Neem gerust een kijkje op onze websites:
Healthy Balance: www.healthybalance.be
Ilona Lucia Yoga & Reiki: www.ilonalucia.com