Taste the Spring met Yoga Lemon & Lime

half day treat for you: hoe yoga, etherische oliën en gezonde lekkernijen samenkomen.

zaterdag 1 april, 13.30-16.30h, Valkenburg

Na heel wat jaren zijn we weer terug met het mooie concept Taste The Spring, dat yoga, bewustwording, verbinding en gezonde sprankelende bites en drinks samenbrengt. Een sprankelend concept dat altijd heel goed werd ontvangen bij de liefhebbers van zelflieven, zelfzorgen en genieten. 1 april 2023 voegen we er ter vernieuwing óók etherische oliën bij. Een feest voor je zintuigen.

Tijdens Taste The Spring, editie Yoga Lemon & Lime, gun je jezelf een hoenderfris begin van de lente met mooie energetiserende en upliftende vinyasa yoga, een begeleide meditatie waarin je je wens voor het komende half jaar mag gaan neerzetten, en een grondende landing in zuiverende yin yogahoudingen maakt. Het winterjasje gaat uit; het lentevestje weer aan. De sequence zullen met zorg worden samengesteld om de transitie van het halve jaar yinnen te laten overvloeien naar de yange seizoenen.

En hoe mooi is het, om de yin yogasequence te verrijken met een etherische oliesensatie afgestemd op de lente. Wij zijn erg blij met de vernieuwing en kijken ernaar uit jullie een onvergetelijke middag te verzorgen voor de verzorging van alle zintuigen. De dag sluiten we af met een voedzame, lichte zoete (doch suikervrije) bite met een verkwikkend homemade drankje. Alles met liefde en zorg gemaakt door Yvette. Yvette bakt glutenvrij, suikervrij en zuivelvrij.

Elke deelnemer krijgt een leuke oliesample als cadeautje om na te genieten van deze mooie middag!

Praktische informatie:
-Datum: zaterdag 1 april 2023
-Tijd: 13.30-16.30h
-Locatie: Ilona Lucia Yoga & Reiki, Plenckertstraat 50, Valkenburg (de Polfermolen 2e etage)
-Bijdrage: € 55,00
-Inschrijving: via mail info@ilonalucia.com of via Momoyoga . via Momoyoga kun je direct het ticket aanschaffen.
-Annulering: bij een annulering binnen 24 uur zijn we genoodzaakt het gehele bedrag aan te rekenen.

Programma van de middag:
13.30 : Welkom met een tintelfris drankje gemaakt van etherische olie om de lente in te luiden

13.30-13.50: Begeleide meditatie; wat is je mooiste wens en droom voor de komende 6 maanden, de yangtijd van het jaar?

13.50-15.20; xl energetiserende vinyasa yoga sequence: winterjasje uit; lentevestje aan.

15.20-16.00; yin yoga geïnspireerd op het element hout. Zalige stretches voor het cleansen van gal- en levermeridiaan. Lekker schoon de lente in! De yin wordt ondersteund met een etherische oliëngeursensatie. Een feestje voor je zintuigen.

16.00-16.10: savasana en alle nieuwe energie laten indalen

16.10-16.30: zalige versnapering gemaakt met etherische oliën en een verfrissend sprankelend zelfgemaakt drankje. Surprise!

ChinChin Namaste
Ilona & Yvette